Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü : Meteor mu düştü, obruk mu "Kup" çukuru gizemini koruyor _ 'tam bir görsel şölen olacak'.

Izmire Meteor Mu Düştü : Meteor mu düştü, obruk mu "Kup" çukuru gizemini koruyor _ 'tam bir görsel şölen olacak'.. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

Türkiye'ye meteor mu düştü? Meteor hangi şehire düştü? - Aspor
Türkiye'ye meteor mu düştü? Meteor hangi şehire düştü? - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası!

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Son dakika egeye meteor mu düştü? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

Felaketler Sıraya Girdi: Tüm Dünyanın Gündemine Oturan ...
Felaketler Sıraya Girdi: Tüm Dünyanın Gündemine Oturan ... from img-s1.onedio.com
Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. 'tam bir görsel şölen olacak'. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. O da düştü tam oldu. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme:

Meteor nedir, nasıl oluşur? Meteor (Göktaşı) düşmesi neden ...
Meteor nedir, nasıl oluşur? Meteor (Göktaşı) düşmesi neden ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Peki manisa'ya meteor düştü mü? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. 'tam bir görsel şölen olacak'. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? O da düştü tam oldu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.